1ste Amigo’s Ride Out Treffen – MTC Amigo’s

mtc-amigos-ride-out-westkapelle-bmw-f650gs

Mijn amigo Jacques Le Motard kocht een tijdje geleden een mooie BMW R850R. Verder dan een paar toertjes rond de kerktoren was hij nog niet geraakt, dus wij gisteren naar het 1ste Amigo’s Ride Out Treffen van MTC Amigo’s voor een deftige dooprit: ruim 230 km, vanuit Schoten naar Yerseke, Middelburg, Westkapelle, Vlissingen en zo langs de Schelde en de Antwerpse haven terug.

Fijne stopplaatsen, mooie vergezichten, typische Hollandse kleine dorpjes, de boer op zijn veld, uitgestrekte vlaktes, maar ook soms wat langdradige stukken en teveel rechtdoor. Een redelijk lange rit ook: we vertrokken om iets na 10 en waren tegen 18 uur terug in Antwerpen. Misschien was het verste punt iets te ver gekozen en was een bochtiger parcours dichter bij huis leuker geweest.

Hoe dan ook, het was een plezante dag. Heerlijk het hoofd leegmaken, focussen op de pijltjes, genieten. En chapeau voor de organisatie, want de bepijling was dik in orde. 230 km bordjes hangen, je moet het maar doen.

Wat beeldmateriaal om af te sluiten.

Onderweg naar Yerseke:

mtc-amigos-ride-out-richting-yerseke

Bootjes op het droge in Yerseke:

mtc-amigos-ride-out-yerseke-boten

Jacques Le Motard met een flinke dosis tegenlicht aan het strand van Westkapelle:

mtc-amigos-ride-out-jacques-le-motard

Jacques Le Motard vertelde een goeie mop terwijl hij een foto van me trok:

mtc-amigos-ride-out-jean-le-motard

Filmpje van de aankomst aan het strand van Westkapelle. Niet evident om met dikke winterhandschoenen de knopjes van de camera te bedienen, dus bleek achteraf maar één filmpje effectief op de geheugenkaart te staan.

One thought on “1ste Amigo’s Ride Out Treffen – MTC Amigo’s

  1. Pingback: 2015 in cijfers | Jean Le Motard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.