Nieuwe Ducati Scrambler in 2015

Scramblers. Volgens Wikipedia de voorlopers van de offroadmotoren. Door de fabrikant aangepaste straatmotoren, herkenbaar aan de terreinbanden, aangepaste vering en omhooggebogen uitlaten. Of hobbyprojecten van een bende handige Harry’s.

Tegenwoordig zijn de af-fabriek scramblers dun gezaaid. De Triumph Scrambler is de enige. Een duidelijke afgeleide van de Triumph Bonneville. Hoewel hij de scramblerlooks wel heeft, zijn de offroadcapaciteiten van deze 865 cc aan de beperkte kant.

In 2015 komt de nieuwe Ducati Scrambler eraan. De nieuwe, maar niet de eerste. Want eind jaren 60 bracht Ducati al een reeks Scramblers op de markt, met variaties van 125 tot 450 cc. De productie van de Ducati Scrambler werd in 1974 stopgezet.

In welke mate die nieuwe Ducati Scrambler te vergelijken valt met zijn voorgangers of met de Triumph Scrambler valt nog af te wachten, want buiten een jaartal en een naam hebben de Italianen nog niks gelost.

En het teaserfilmpje verklapt ook niet veel meer.

Wie op de hoogte wil blijven: http://scramblerducati.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.