Het papierwerk voor een 125 cc

Ik ben 36 jaar. Dat wou je toch weten? Ja, ik hoor je tot hier “midlifecrisis” denken. Vorige week bij de tandarts was nochtans alles in orde. ‘t Kan rap gaan.

Papieren voor een 125 cc. Niet gemakkelijk om dat in orde te krijgen. Tenminste, in mijn geval niet. Niet dat ik het heb over verzekering, rijbewijs of zo. Nee, de papieren thuis.

Inge is verpleegkundige op een operatiekwartier. Heeft dus al genoeg motorrijders op tafel gehad die in niet al te zachte aanraking kwamen met wegdek, auto’s en wegafrastering. Dat ze begint te bibberen bij de gedachte alleen al van mij op een motor, ik kan daar wel in komen.

Maar de goesting is er al lang. En overlaatst, tijdens een werkgerelateerd bezoekje aan het Autosalon, viel mijn goeie ouwe Belgische frank. Ik hoef niet per se onmiddellijk een zware motor te kopen, ik hoef niet direct een rijbewijs A te halen. Een 125 cc, dat ziet er niet uit als iets dat thuishoort op een draaimolen, en met mijn rijbewijs B (behaald in 1997) mag ik daar gewoon mee de baan op.

Het onderwerp dus nog eens op de keukentafel geslingerd, en het lijkt erop dat het papierwerk deze keer goedgekeurd gaat worden. Wordt vervolgd!

Gnom

(foto: Xavier Cucurull)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.