Nieuwe laarzen: Alpinestars Toucan

Om eerlijk te zijn: ‘t is die beruchte Sidi squeak die mijn Sidi Adventure Gore laarzen de das hebben omgedaan. Buiten dat vervelende gekraak heb ik er eigenlijk geen klachten over. Oké, ze zien er niet meer uit – wat logisch is na bijna 3,5 jaar intensief gebruik – maar ze zitten nog altijd goed, ze zijn nog niet versleten en ze zijn nog perfect waterdicht. Maar dat gekraak, f*ck man. Anders had ik misschien wel dezelfde motorlaarzen opnieuw gekocht als dit paar écht versleten was.

Maar iets anders dus. Een adventurelaars, met Goretex, en liefst niet met 4 gespen (voor vlotter aan- en uittrekken). Goeie dingen gehoord over de Alpinestars Toucan dus gaan passen bij Rad. Daar kreeg ik op dat moment 20% korting, dus lang heb ik niet getwijfeld.

alpinestars-toucan-goretex

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.