110 jaar Harley-Davidson

HD17446

Er zijn wel meer motormerken die iets magisch hebben, maar Harley-Davidson moet zo ongeveer de kroon spannen. Vraag een niet-motard een motormerk te noemen, en de kans is groot dat er een Harley uit zijn mond vlamt.

Dit jaar blaast Harley-Davidson 110 kaarsjes uit. Dat wordt gevierd met motorevenementen in elf landen op zes continenten. Het dichtsbijzijnde evenement is in Rome, van 13 tot 16 juni. Onder meer een motorzegening door de paus op het Sint-Pietersplein staat op het programma. Of hij daarna ook toertje gaat doen met een Pauszijspan is onbekend.

In België zijn geen grote events gepland, maar er is wel een speciale 110 Years Harley-Davidson truck op tournee langs de dealers. Je kan er de rijke geschiedenis van het merk bekijken en de verschillende collecties bewonderen. Het overzichtje van waar de Harley-truck halt houdt vind je op Facebook.

HD26760G

HD38459C

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.