MotoKouture op Wheels & Waves 2015

MotoKouture, een van de fijnste customshops van ons land, trok dit jaar richting Wheels & Waves, een van de fijnste customevents van Europa. Onder meer hun Blokbeest (die we al op het Autosalon zagen in januari) en hun Américain Préparé (hun jongste creatie) mochten er de show stelen. Ook Jan en Dirk (zie eerder) maakten deel uit van dit zootje ongeregeld. Check het filmpje hieronder (waarschuwing: blote kont gesignaleerd).

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.